shopify analytics tool

Informatii

Magazinul nostru

Magazinul nostru

Va asteptam in magazinul nostru de pe strada Kiss Zoltan nr.45 din Reghin pentru mai multe informatii, suport, asistenta si pentru a vedea produsele.

Monturi Există 5 produse.

Se afişează 1-5 din 5 de articole
 • Airsoft este un sport solicitat si in crestere. Arcul traiectoriei paletelor este extrem ccomparat cu cel al armelor standard, care vor iesi din limita multor ajustaje de lunete. Pentru a rezolva aceasta problema ne-am dezvoltat o montara sina robusta, dar ajustabila, dintr-o bucata pentru airguns. Elevatia poate fi precis si rapid ajustata pentru a...

  Actualizare...
 • Montura Platinum pentru toate produsele noastre. Design robust cu constructie solida si 4 suruburi imbus care prezinta o strangere mult mai buna.Disponibil weaver 5/8" si dovetail 3/8" pentru majoritatea airsofturilor si armelor .22. Disponibil pentru luneta cu tub de 1 inci si 30mm, Medium pana la 40mm, si Mare pana la 56mm. Pot varia in...

  Actualizare...
 • Proiectat pentru utilizare in cazul in care vanatorul trebuie sa foloseasca ambele sale obiective, catarea armei si luneta. Aceste monturi extra inalte permit montarea unei lunete peste nivelul catarii armei. Aceste monturi sunt de asemenea utile atunci cand vanatorul doreste a monta o luneta de mari dimensiuni.

  Actualizare...
 • Serie Dovetail 3 / 8" pentru airsoft si 0.22 disponibil in 1 inci si 30 mm medie si mare. Dispunand de o oprire recul retractabil pentru utilizare pe arme airsoft mai mari. Seria Weaver disponibila in ambele 1 inci si 30mm, medie mica si mare.

  Actualizare...
Se afişează 1-5 din 5 de articole