shopify analytics tool

Momeli si protectie vanat Nu există produse în cadrul acestei categorii

Subcategorii

 • Bariera Fauna

  Produse testate ADAC, reduc si previn accidentele provocate de caprioare si mistret. In medie reducerea este de 76%. Prin utilizarea sistemului patentat international, "Scent Fence" cerbii care sunt atrasi de miscare si miros, sunt impiedicati in a trece strada. Comportamentul in habitatul nativ nu este compromis. Se poate folosi de asemenea in conditii de teren accidentate.Are la baza materiale biodegradabile.

 • Dezimfectie / Igiena

  Pentru intretinerea sanatatii, mentinerea mainilor si a echipamentului curate si igienizate reprezinta o importanta deosebita pentru vanator. Sapunul spuma lichida este ideal pentru protectia si mentinerea mainilor curate. Mainile si cutitele pot fi dezinfectate rapid si usor cu servetelele noastre dezimfectante.

 • Momeala Mistreti

  Momeala noastra, de inalta calitate pentru porci salbatici, este produsa din truffe naturale, lemn de fag sau arome identic naturale.Extractul de trufe, de exemplu, aproape similar mistretului ca hormoni feminini. În mod similar, esenta din lemn de fag se dovedeste foarte atractiva pentru porci mistreti. Din moment ce porcii simt concurenta , acestia vor fi atrasi de nada de mistret. Acest efect asupra mistretilor este confirmat în literatura si reviste comerciale. În prezent, oferim trei momeli diferite bazate pe urmatoarele ingrediente active: truffe naturale, lemn de fag si arome identic naturale. Astfel încât sa puteti obtine cele mai bune rezultate si sa provocati animalele din nou. Momelile Hagopur se bazeaza pe eficacitatea lor dovedita.

 • Protectie Mistreti

  Exista o crestere constanta a daunelor cauzate de mistreti, în terenuri agricole.Mistretii intra în plantatii de porumb, cartofi, hamei, vin, si pasuni. Acesta devasteaza regiunile si rezulta într-o dauna considerabila. Consecintele sunt pierderi drastice a culturilor, distrugeri ale instalatiilor si daune faunei salbatice. Cu produsele si aditivii mistret-stop, am raspuns la problema tot mai mare a evitarii deteriorarii faunei salbatice pe pasune.

 • Ingrijire Caini

  Produse pentru curatarea si ingrijirea pielii si parului cainilor.

 • Ingrijire Ghete / Trofee

  Produsele noastre de intretinere a incaltamintelor si trofeelor au culoarea originala a trofeelor vanatoresti, a incaltarilor, a gentilor pentru arme, curelelor, etc. Sprayul este anti-static, astfel praful si murdaria vor fi respinse. Ingrijire, protectie si hidroizolare intr-un singur produs.

 • Pudra Depistare Urme
 • Spuma Protectie Maini

  "Manusa Lichida" este o protectie practica a pielii si astfel se utilizeaza in multe domenii. Ideal pentru protectia mâinilor in activitatile motorii fine unde manusile de protectie sunt o piedica. Bariera de spuma este pulverizata pe maini si masata protejand aproximativ sase ore împotriva iritarii pielii. "Manusa" protejeaza împotriva substantelor chimice lichide (de exemplu, vopsea, ulei, vopsea, acid, adezivi, rasini), vânatoare, a murdariei si sudoare pe piele. Dupa un timp de expunere scurt, lichidul este o manusa fara grasimi si un strat invizibil de protectie.

 • Curatire / Anti-Coroziune

  Produsele noastre pentru igiena si curatare îndeplinesc toate cerintele normelor de igiena si ecologie. Dulapul de arme adesea nu este protejat de umiditate si armele sunt expunese la coroziune. Cu Cortec veti preveni coroziunea si veti proteja o varietate larga de metale.

 • Spuma IPF

  IPF este un produs revolutionar, pe de o parte etanseaza orice fisura, crepatura si spatii deschise izolandu-le, pe de alta parte exclude si previne intrarea insectelor in spatiile protejate. Acest produs a fost special dezvoltat de HAGOPUR ®, este protejat prin lege si a fost testat în SUA si Japonia în teste pe teren de-a lungul anilor, dovedind un real succes. Un produs de viitor care ramâne elastic in conditii de stres termic rece - cald si este ideal pentru utilizarea în tari cu umiditate ridicata.

 • Protectie Viespi / Capuse

  Oricui îi place sa se miste în natura, stie problema. Muscaturile de capuse sunt frecvente transimitand boli. Împotriva FSME (meningoencefalita), puteti fi vaccinat. Boala Lyme este foarte napraznica, deoarece este detectata prea tarziu sau deloc, si poate cauza adesea numeroase complicatii. Muscaturile de tântari, de asemenea, pot avea efecte secundare neplacute. Am dezvoltat produse pentru protectie împotriva capuselor, care sunt deosebit de sensibile cu pielea. Acestea sunt, de asemenea, bine adaptate pentru copii, eficiente si economice.

 • Atractant Premium
 • Soulutie Anti-Miros

  Mirosurile neplacute afecteaza bunastarea si sa ofere un mediu neplacut. "Fum rece" , mirosuri de bucatarie, mirosuri statute de la aparatele electrice si alte mirosuri ar trebui sa fie eliminate cât mai rapid posibil si cat mai ecologic. Depozite în sistemele mai vechi de aer conditionat produc continuu mirosuri neplacute, care afecteaza negativ climatul.

 • Vopsele de Marcaj
 • Protectie Fauna

  In iarba înalta a pajistii de primavara sunt ascunsi adesea pui de animale. O salvare a puilor înainte de urmatorul cosit nu este dificila si ar trebui luata in considerare. În ciuda diferitelor masuri de precautie pentru cosit în fiecare an, multi pui sunt mutilati si / sau ucisi. Cu Hagopur "Salvare Fauna", bazat pe arome identic naturale, viata este protejata si contribuiti la protectia mediului.