shopify analytics tool

Informatii

Magazinul nostru

Magazinul nostru

Va asteptam in magazinul nostru de pe strada Kiss Zoltan nr.45 din Reghin pentru mai multe informatii, suport, asistenta si pentru a vedea produsele.

BARON

Produse recunoscute pe plan mondial pentru functionalitate, rezistenta si calitatea impecabila. Companie fondata in anul 1978 ,"BARON" utilizeaza doar piele naturala italiana tratata cu uleiuri vegetale in butoaie din lemn selectionat.

BARON Nu există produse în cadrul acestei categorii

Subcategorii

 • Colectia BUSINESS

  Fabricat din piele Florentin superba, tratata special pentru a evidentia frumusetea naturala si durabilitatea materialului, gama traditionala Baron de serviete de afaceri, genti de voiaj, genti si portofele pentru doamne caracterizata de design clasic si functionalitate optima.

 • Colectia TRAVEL

  Colectia Baron Country este alegerea naturala pentru cei carora le place in aer liber, pentru cei activi.
  Aceste genti atractive de voiaj si vanatoare sunt fabricate din panza Florentine tratata natural, fina sau aspra, impermeabila cu captuseala din cauciuc si finisate cu piele ceruita pentru extra rezistenta la uzura.

 • Colectia HUNTING

  Colectia Baron Hunting este concepuat pentru a satisface cele mai înalte standarde si cerintele ale clientii nostri.
  Fiecare geanta este fabricata din cea mai fina selectie de piele italiana în amestec cu panza durabila, robusta pentru a adauga o nota contemporana.