shopify analytics tool

Informatii

Magazinul nostru

Magazinul nostru

Va asteptam in magazinul nostru de pe strada Kiss Zoltan nr.45 din Reghin pentru mai multe informatii, suport, asistenta si pentru a vedea produsele.

Momeala Mistreti

Momeala noastra, de inalta calitate pentru porci salbatici, este produsa din truffe naturale, lemn de fag sau arome identic naturale.Extractul de trufe, de exemplu, aproape similar mistretului ca hormoni feminini. În mod similar, esenta din lemn de fag se dovedeste foarte atractiva pentru porci mistreti. Din moment ce porcii simt concurent...

Momeala noastra, de inalta calitate pentru porci salbatici, este produsa din truffe naturale, lemn de fag sau arome identic naturale.Extractul de trufe, de exemplu, aproape similar mistretului ca hormoni feminini. În mod similar, esenta din lemn de fag se dovedeste foarte atractiva pentru porci mistreti. Din moment ce porcii simt concurenta , acestia vor fi atrasi de nada de mistret. Acest efect asupra mistretilor este confirmat în literatura si reviste comerciale. În prezent, oferim trei momeli diferite bazate pe urmatoarele ingrediente active: truffe naturale, lemn de fag si arome identic naturale. Astfel încât sa puteti obtine cele mai bune rezultate si sa provocati animalele din nou. Momelile Hagopur se bazeaza pe eficacitatea lor dovedita.

Mai mult

Momeala Mistreti Există 3 produse.

Se afişează 1-3 din 3 de articole
Se afişează 1-3 din 3 de articole