shopify analytics tool

Informatii

Magazinul nostru

Magazinul nostru

Va asteptam in magazinul nostru de pe strada Kiss Zoltan nr.45 din Reghin pentru mai multe informatii, suport, asistenta si pentru a vedea produsele.

Spuma Protectie Maini

"Manusa Lichida" este o protectie practica a pielii si astfel se utilizeaza in multe domenii. Ideal pentru protectia mâinilor in activitatile motorii fine unde manusile de protectie sunt o piedica. Bariera de spuma este pulverizata pe maini si masata protejand aproximativ sase ore împotriva iritarii pielii. "Manusa" protejeaza î...

"Manusa Lichida" este o protectie practica a pielii si astfel se utilizeaza in multe domenii. Ideal pentru protectia mâinilor in activitatile motorii fine unde manusile de protectie sunt o piedica. Bariera de spuma este pulverizata pe maini si masata protejand aproximativ sase ore împotriva iritarii pielii. "Manusa" protejeaza împotriva substantelor chimice lichide (de exemplu, vopsea, ulei, vopsea, acid, adezivi, rasini), vânatoare, a murdariei si sudoare pe piele. Dupa un timp de expunere scurt, lichidul este o manusa fara grasimi si un strat invizibil de protectie.

Mai mult

Spuma Protectie Maini Există 1 produs.

Se afişează 1-1 dintr-un articol
Se afişează 1-1 dintr-un articol