shopify analytics tool

Informatii

Magazinul nostru

Magazinul nostru

Va asteptam in magazinul nostru de pe strada Kiss Zoltan nr.45 din Reghin pentru mai multe informatii, suport, asistenta si pentru a vedea produsele.

Protectie Viespi / Capuse

Oricui îi place sa se miste în natura, stie problema. Muscaturile de capuse sunt frecvente transimitand boli. Împotriva FSME (meningoencefalita), puteti fi vaccinat. Boala Lyme este foarte napraznica, deoarece este detectata prea tarziu sau deloc, si poate cauza adesea numeroase complicatii. Muscaturile de tântari, de ase...

Oricui îi place sa se miste în natura, stie problema. Muscaturile de capuse sunt frecvente transimitand boli. Împotriva FSME (meningoencefalita), puteti fi vaccinat. Boala Lyme este foarte napraznica, deoarece este detectata prea tarziu sau deloc, si poate cauza adesea numeroase complicatii. Muscaturile de tântari, de asemenea, pot avea efecte secundare neplacute. Am dezvoltat produse pentru protectie împotriva capuselor, care sunt deosebit de sensibile cu pielea. Acestea sunt, de asemenea, bine adaptate pentru copii, eficiente si economice.

Mai mult

Protectie Viespi / Capuse Există 4 produse.

Se afişează 1-4 din 4 de articole
Se afişează 1-4 din 4 de articole