shopify analytics tool

Informatii

Magazinul nostru

Magazinul nostru

Va asteptam in magazinul nostru de pe strada Kiss Zoltan nr.45 din Reghin pentru mai multe informatii, suport, asistenta si pentru a vedea produsele.

Lunete Arme Există 10 produse.

Se afişează 1-10 din 10 de articole
 • Ochire rapida in conditii de luminozitate scazuta.Reticul iluminat proiectat pentru a usura vanatoarea in amurg sau paduri umbrite, cand vanatul fuge.Corp tubular de 30mm disponibil in 3 modele.

 • Campionatele mondiale USFT si FT PCP au fost castigate in 2007 cu lunete Diamond Sportsman. Competitorii de top au ales aceasta luneta inaintea oricarei alta.Inginerii au reproiectat sistemul de lentile pentru a mari mai mult performanta acestei lunete de top.

 • Pe langa multe caracteristici oferite, luneta Targetmaster detine cea mai mare performanta a opticelor care vor imbunatati rezultatele dvs. in vanatoare.Targemaster este disponibil in patru modele cu zoom variabil. Corpul principal al lunetei este un tub dur de 30mm din aliaj de metale care adauga un plus de rigiditate si cantitate de lumina. 

 • Luneta LaserKing contine un laser incorporat in corpul propriu. Rezultatul este un laser cu parallax minim.Contine in pachet un intrerupator prin presiune care permite pornirea laserului instantaneu la nevoie.

 • Lunetele Gameking sunt proiectate pentru vanatorii moderni de astazi.Introduse in 2008, aceasta gama cuprinde lunete variabile puternice printre care si 6-24 x 50 AO iluminat.Puterea zoom-ului permite vanatorilor o mare flexibilitate in vanatoare.

 • Lunetele AIRKING au fost proiectate pentru a imbunatatii sportul vanatorii cu airgun.Lunetele Airking vor ramane precise dupa fiecare foc. In 2008 au fost inzestrate cu surub de stop recul pentru a asigura rigiditatea intre montura si arma.

 • Ideale pentru airgun si pusca .22Lunete bine construite cu un pret competitiv. LuneteleMOUNTMASTER vin cu ajustaje din aliaje metalice pentru precizie si rezistenta marita. Ajustajele sunt 1/4 inch si include reticul 4 plex ca standard.

 • Normal o luneta este focalizata si fara parallax la 100m. Dar cand tinta sau animalul este mai aproape focalizarea si corectia parallaxului este necesara pentru acuratete. Noua gama de lunete MOUNTMASTER AO a fost proiectata pentru a oferi corectia rapida a focalizarii si parallaxului prin lentilele obiectivului ajustabile (AO - Adjustable Objective). 

 • Toate lunetele Silver Crown sunt testate la socuri si umplute cu azot pentru ermetizare impotriva apei si cetii.Reticul 4 plex.

  Actualizare...
 • Noua gama de lunete Crossbow ofera modele standard si iluminate. Reticulul special creat pentru arbalete cu lini orizontale ce compenseaza departarea sagetii.Pentru vanatoare este recomandat modelul iluminat pentru observarea reticulului in conditii de iluminare slaba.

  Actualizare...
Se afişează 1-10 din 10 de articole