shopify analytics tool

Nikko Stirling Există 37 produse.

pe pagină
Se afişează 16-30 din 37 de articole
  • Acest binoclu de vanatoare este suficient de mic pentru a fi purtat usor, cu lentile tratate de 26mm pentru claritate si camp vizual larg.

    Actualizare...
  • Airsoft este un sport solicitat si in crestere. Arcul traiectoriei paletelor este extrem ccomparat cu cel al armelor standard, care vor iesi din limita multor ajustaje de lunete. Pentru a rezolva aceasta problema ne-am dezvoltat o montara sina robusta, dar ajustabila, dintr-o bucata pentru airguns. Elevatia poate fi precis si rapid ajustata pentru a...

    Actualizare...
  • Montura Platinum pentru toate produsele noastre. Design robust cu constructie solida si 4 suruburi imbus care prezinta o strangere mult mai buna.Disponibil weaver 5/8" si dovetail 3/8" pentru majoritatea airsofturilor si armelor .22. Disponibil pentru luneta cu tub de 1 inci si 30mm, Medium pana la 40mm, si Mare pana la 56mm. Pot varia in...

    Actualizare...
  • Proiectat pentru utilizare in cazul in care vanatorul trebuie sa foloseasca ambele sale obiective, catarea armei si luneta. Aceste monturi extra inalte permit montarea unei lunete peste nivelul catarii armei. Aceste monturi sunt de asemenea utile atunci cand vanatorul doreste a monta o luneta de mari dimensiuni.

    Actualizare...
  • Ia noul nostru telemetru 6x25 cu tine la urmatoarea vanatoare si poti fi sigur k vei lovi tinta.Noul LRF are 6 nivele de marire, asa ca vanatul la 600m va fi usor de vazut si masurat. Telemetrul este compact si usor (180g) si vine cu carcasa de transport. Este alimentat cu o baterie standard de lithium 3V (CR2).

  • Dispozitivul foloseste un sistem digital de marire a luminozitatii impreuna cu un iluminator infrarosu pentru a ajuta vanatorii, fermierii, proprietarii de terenuri si agentii de paza sa vada noaptea. Raza eficienta este de 5 - 80m. Zoom-ul integrat de 3x imbunatateste imaginea. Ideal pentru vanaturi mici si urmarirea trofeului dvs. noaptea.

    Actualizare...
  • Noul aliniator de luneta salveaza timp si bani din reglarea lunetei inaintea vanatorii. Fiecare aliniator vine cu 16 arbori de teava care ar trebui sa potriveasca la orice arma si calibru.

    Actualizare...
  • Ochire rapida in conditii de luminozitate scazuta.Reticul iluminat proiectat pentru a usura vanatoarea in amurg sau paduri umbrite, cand vanatul fuge.Corp tubular de 30mm disponibil in 3 modele.

  • Campionatele mondiale USFT si FT PCP au fost castigate in 2007 cu lunete Diamond Sportsman. Competitorii de top au ales aceasta luneta inaintea oricarei alta.Inginerii au reproiectat sistemul de lentile pentru a mari mai mult performanta acestei lunete de top.

  • Pe langa multe caracteristici oferite, luneta Targetmaster detine cea mai mare performanta a opticelor care vor imbunatati rezultatele dvs. in vanatoare.Targemaster este disponibil in patru modele cu zoom variabil. Corpul principal al lunetei este un tub dur de 30mm din aliaj de metale care adauga un plus de rigiditate si cantitate de lumina. 

Se afişează 16-30 din 37 de articole