Atelier

Recondiționat arme

Echipa noastră de specialiști în recondiționarea armelor pune accent pe detaliu și calitate, asigurându-ne că fiecare armă beneficiază de atenția și îngrijirea necesare pentru performanțe optime. Indiferent dacă sunteți un vânător pasionat sau un colecționar dedicat, suntem aici pentru a vă oferi servicii de recondiționare personalizate, aducându-vă satisfacția de a avea o armă întreținută impecabil.

Reglaj arme

Oferim precizie și performanță în fiecare armă pentru a vă asigura o experiență de vânătoare excepțională. Echipa noastră de tehnicieni calificați se dedică reglajului fin al fiecărui detaliu al armelor dumneavoastră, optimizând precizia, stabilitatea și confortul la trageri. Indiferent dacă sunteți vânător pasionat sau profesionist, oferim servicii personalizate de reglaj pentru a vă asigura că arma dumneavoastră se potrivește perfect nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Montaj și reglaj lunete

Ne asigurăm că arma este echipată cu o lunetă montată și reglată la perfecțiune pentru a oferi cea mai bună experiență de vânătoare posibilă. Echipa noastră de tehnicieni experimentați lucrează cu atenție și precizie pentru a monta și regla lunetele în conformitate cu specificațiile exacte ale fiecărui client. Vă oferim servicii personalizate pentru a vă asigura că luneta dumneavoastră este perfect adaptată și reglată pentru a obține cele mai precise și confortabile trageri.

Reparații arme

Ne angajăm să aducem la viață fiecare armă, restabilind funcționalitatea și fiabilitatea acesteia. Abordăm cu atenție fiecare problemă, de la mici ajustări la reparații complexe. Indiferent dacă aveți o armă veche sau una modernă, suntem aici pentru a vă oferi servicii de reparare profesionale și de încredere. Fie că este vorba de recondiționare, înlocuire de piese sau remedierea defecțiunilor, atelierul nostru este locul ideal pentru a vă aduce arma înapoi în condiție optimă.