Swarovski – X5i

PRIVIND ÎNAINTE

Ca o lunetă telescopică proiectată pentru a satisface cele mai înalte cerințe, X5i de la SWAROVSKI OPTIK oferă performanțe optice maxime pe întregul interval de mărire. Câmpul său larg de vedere facilitează achiziționarea rapidă a țintei pe distanțe lungi. Calitatea înaltă a imaginii și reticulul cu contrast ridicat vă permit să distingeți fiecare detaliu, ceea ce face ca X5i să stabilească standarde în ceea ce privește calitatea optică.

UN SISTEM PRECIS

Sistemul de reținere a arcului permite lunetei X5i să atingă un interval de ajustare mai mare de până la 116 MOA și 2,4 m/100 m (86,4 in/100 yds) (X5i 5-25×56 P) și 3,4 m/100 m (122,4 in/100 yds) (X5i 3.5-18×50 P).

LA SWAROVSKI OPTIK, PRIVIM VÂNĂTOAREA CA PE O ACTIVITATE RESPONSABILĂ ÎN ARMONIE CU NATURA.

PROGRES PRIN EXPERIENȚĂ

Fiecare lunetă X5i este confecționată din cele mai bune materiale și trece prin cele mai riguroase verificări de control al calității. Pereții mai groși ai tubului principal, părți integrate din oțel în turele, și sistemul de reținere a arcului al sistemului de inversare asigură o stabilitate maximă, chiar și atunci când sunt utilizate calibre puternice și în temperaturi extreme.

POTRIVIT PENTRU ORICE MEDIU

The X5i riflescope’s illumination unit offers 10 illumination levels to choose from. While the reticles are completely black and clear when deactivated, you have the benefit of them being fully illuminated when activated.

MODELE