Swarovski – SLC

SLC - EXPERTUL EXPERIMENTAT

A experimenta viața sălbatică în orele târzii ale zilei este deosebit de atrăgător pentru mulți oameni. Este precis momentul în care creaturi în mod normal foarte timide, cum ar fi bufnițe sau chiar pisici sălbatice, fac apariție. Binoclurile SLC 56 îți vor oferi suport maxim în timp ce faci descoperiri fascinante. Ele impresionează prin sistemul lor optic optimizat pentru utilizare pe timp de noapte și confortul optim de vizualizare care previne orice senzație de oboseală în timpul observației.

DEFINIȚIE ÎNALTĂ

Sistemul optic HD din binoclurile SLC produce o imagine extrem de contrastantă, cu culori naturale și contururi foarte clare. Aceste binocluri vă permit să distingeți detalii cruciale chiar și mai bine.

CÂMP VIZUAL MARE

Un câmp mare de vedere este cheia absolută a succesului într-o situație de observație în schimbare rapidă, deoarece vă permite să identificați detalii importante și mai bine la marginea câmpului de vedere, și, de asemenea, să vedeți mai bine în condiții de lumină slabă.

DESIGN PRODUS ERGONOMIC

Mai mult confort în privire și o prindere sigură înseamnă că observația poate fi confortabilă și, mai presus de toate, relaxată. Aceasta previne, de asemenea, senzația de oboseală în timpul observării prelungite.

MATERIALE SOLIDE

BINOCLURILE SLC ȚIN O VIAȚA

Acest lucru poate fi realizat doar datorită suprafețelor lor, opticilor și mecanicii care ies în evidență datorită rezistenței maxime posibile, capacității de revenire și durabilității.

MODELE