Panou solar DÖRR LI-1500 12V/6V

€80

Montare filetată 1/4″: Da
Umiditate relativă aproximativă [%]: 5% – 95%
Lungime externă maximă aproximativă: 14 cm
Carcasă: Carcasă robustă din plastic
Putere de ieșire maximă: 2 W
Tensiune de ieșire maximă: 12V / 6V cu cablu transformator
Capacitate: 7,4V/1500 mAh
Putere de ieșire maximă: 2 W
Tensiune de ieșire maximă: 12V / 6V cu cablu transformator
Capacitate celulă solară: max. 12 V / 2 W
Adaptor de alimentare: Intrare: AC100-240V~50/60Hz 0,8A Ieșire: 12V, 2A
Conexiune mufă: Conectori cilindrici DC 4,0 x 1,7 x 10 mm (DC 2.1)
Celule solare: Monocristaline
Lungime cablu aproximativă: 1,50 m (adaptor AC și cablu de conectare)
Lățime exterioară aproximativă: 15,5 cm
Înălțime exterioară aproximativă: 3 cm
Temperatură de operare aproximativă: -30°C până la +70°C
Culoare: negru
Cod de protecție împotriva pătrunderii: IP54
Conținutul pachetului: 1x Panou solar, 1x Adaptor AC, câte un cablu de conexiune 12V și 6V, 2x capace de cauciuc, 1x suport, 1x cheie Allen, 3x șuruburi/dibluri, 1x curea

Panoul solar DÖRR Li-1500, cu bateria sa integrată de 1500mAh Li-Ion, asigură o durată semnificativ mai lungă de viață a bateriei pentru camera ta de supraveghere DÖRR SnapShot sau alte dispozitive cu conexiune pentru o sursă de alimentare externă.

✓ Compatibil cu toate camerele de supraveghere DÖRR!
✓ Pentru toate dispozitivele cu tensiune de funcționare de 12V și 6V!

CELULĂ SOLARĂ MONOCRISTALINĂ

Panel solar avansat cu o putere maximă de ieșire de 2 wați nu necesită lumina directă a soarelui – celula solară monocristalină produce suficientă energie chiar și în condiții de vreme înnorată și în timpul iernii. Energia este colectată pe parcursul zilei și stocată în bateria integrată Li-Ion. Astfel, întotdeauna există suficientă energie disponibilă, chiar și în timpul nopții. Acest lucru permite o supraveghere constantă, autonomă și durabilă a camerei.

CABLU CONECTARE 12V → 6V

Panoul solar vine cu două cabluri de conexiune. Utilizați cablul de 12V pentru a conecta panoul solar la dispozitive și camere cu tensiune de funcționare de 12V. Cablul special de conexiune, cu un convertor de tensiune integrat de la 12V la 6V, este utilizat împreună cu dispozitivele și camerele cu tensiune de funcționare de 6V. Ambele cabluri sunt echipate cu mufe cilindrice de 4,0 x 1,7 x 10 mm.

SUPORT REGLABIL

Cu suportul metalic furnizat și cu șuruburile și diblurile incluse, panoul solar poate fi fixat ferm, de exemplu, pe un perete. Sau puteți folosi curea de montare furnizată pentru a fixa suportul variabil pe un copac. Reglați panoul solar spre soare cu ajutorul articulațiilor mobile ale suportului.

REZISTENT LA INTEMPERII

Protejat conform clasei de protecție IP54, carcasele robuste ale panoului solar rezistă chiar și în condiții meteorologice nefavorabile și sunt optim protejate împotriva ploii și a prafului.

ALIMENTARE

Înainte de a folosi panoul solar pentru prima dată, recomandăm încărcarea completă a bateriei cu adaptorul de alimentare furnizat.