Swarovski – MY Junior

Te uiți prin el și WOW!
MY Junior înseamnă că poți explora mediul înconjurător chiar acum, toată singur. Acum, magia văzului este la îndemâna copiilor.

UȘOR DE FOLOSIT

VEZI TOTUL

Lasă-te uimit de diversitatea naturii și observă gândacii, vulturii și veverițele. Ia cu tine MY Junior ori de câte ori ieși afară și îți va oferi amintiri de neuitat.

MANIPULARE UȘORĂ

MY Junior este foarte ușor de folosit, permițând chiar și celor mai mici iubitori ai naturii să facă zoom pe frunzele de pe sol sau pe vârfurile îndepărtate prin rotirea roții. Cu MY Junior, lărgirea orizonturilor devine joacă de copii.

CURIOZITATE

Ai auzit asta? Se aude ceva acolo! Nu mai sta pe gânduri: ia dispozitivul optic MY Junior și uită-te mai atent în zona respectivă. A fost doar vântul sau este ceva ascuns în vegetație? Să descoperim!

UTILIZAREA BINOCULULUI CA LUPĂ

Dacă întorci dispozitivul, o poți folosi ca o lupă practică. Astfel, poți ajuta pe bunic să citească textul mic, să examinezi ciupercile mai îndeaproape și să analizezi pietricele mici în căutarea aurului. MY Junior este tovarășul perfect pentru întreaga familie în toate tipurile de aventuri.

ADAPTORUL PENTRU MOBIL

Dacă trăiești o experiență cu adevărat minunată, primul lucru pe care vrei să îl faci este să o împărtășești cu întreaga lume. Folosind adaptorul de telefon variabil VPA 2 (și adaptorul de prindere corespunzător CA-B), poți captura rapid descoperirea îndepărtată într-o imagine și să o salvezi fie ca suvenir, fie să o împărtășești cu prietenii în doar câteva clicuri.

DETALII TECHNICE