Telinject – Linia Vario

Pistol VARIO P1 calibrul 11 mm - 1 ml + 3 ml + 5 ml

GREUTATE825 g
DIMENSIUNI LxLxH(mm)1050 x 390 x 90
CALIBRU11 / 13
VOLUM SIRINGĂ(cm3)1-3/5-20
PRESIUNE0-6 bar
ACȚIONAT DEDispozitiv CO2 
RAZA DE ACȚIUNE20-25 m
SISTEM OCHIRECătare în spate
 • Pistol cu o rază de acțiune de până la 25 m.
 • Acest dispozitiv, care are un design foarte simplu, impresionează prin manevrabilitate ușoară și raza de acțiune enormă de până la 25 m, cu o precizie bună.
 • Domeniul preferat de utilizare este în primul rând grădinile zoologice, parcurile de animale și rezervațiile de vânat, dar și secțiile de poliție și pompieri care doresc să anestezieze sau să trateze animalele pe distanțe scurte.
 • Dispozitivul în sine constă dintr-un mâner de pistol rezistent la presiune, ușor de întreținut, din aluminiu turnat și un țevi de 80 cm lungime din fibră de carbon.
 • O conexiune rapidă permite conectarea și deconectarea sursei de CO2 cu camera de presiune incorporată.
 • Presiunea acumulată poate fi citită pe un manometru. Cu presiunea maximă specificată, se poate obține o rază de tragere precisă de 20 – 25 m, în funcție de vreme și abilitățile practice. O cătare perforată montată în partea din spate permite o tragere blândă și prietenoasa pentru animale.
 • Pistolul P1 oferă o alternativă puternică și rentabilă pentru teleinjecții blânde si prietenoase animalelor din domeniul tau de activitate.

800€

Pistol VARIO PL4 calibrul 11 mm - 1 ml + 3 ml + 5 ml

GREUTATE 835 g
DIMENSIUNI LxLxH(mm) 900 x 300 x 90
CALIBRU 11 / 13
VOLUM SIRINGĂ(cm3) 1-3/5-20
PRESIUNE 0-10 bar
ACȚIONAT DE Dispozitiv CO2 
RAZA DE ACȚIUNE 25-30 m
SISTEM OCHIRE Catare in spate
 • Aceste dispozitive robuste impresionează prin manevrarea și operarea ușoară, cu o rază de acțiune enormă de până la 30 m și o precizie bună.
 • Pistolul PL4 este o versiune mai confortabilă deoarece acest dispozitiv are o clapă de încărcare, care permite o muncă mai rapidă.
 • Domeniile de aplicare preferate sunt în primul rând grădinile zoologice și incinte cu animale sălbatice ale grădinii zoologice, dar și secțiile de poliție și pompieri care doresc să anestezieze sau să trateze animalele.
 • Dispozitivul în sine constă dintr-un mâner de pistol din aluminiu rezistent la presiune, ușor de întreținut și un țevi din fibră de carbon de 80 cm lungime. O conexiune rapidă permite conectarea și deconectarea sursei de CO2 pentru o funcționare convenabilă sau o pompă de aer acționată cu piciorul pentru o muncă economică.
 • Presiunea acumulată poate fi citită pe un manometru de pe dispozitivul cu CO2 sau pe manometrul de pe pompa de aer cu picior. Instalarea mânerului pistolului într-un material ajută trăgătorul cu o stabilitate mai mare la țintire și aplicare, îmbunătățind astfel performanța de tragere. Cătarea perforată permite o tragere prietenoasă pentru animale.
 • Pistolul PL4 oferă o alternativă puternică și practică pentru teleinjecția animalelor.

1.200€

Arma de tranchilizare GUT.50 - calibrul 11 mm si 13 mm - 1,3,5,7,10,15,20 ml

GREUTATE2,7 kg
DIMENSIUNI LxLxH(mm)1210 x 65 x 190
CALIBRU11 / 13
VOLUM SIRINGĂ1-3/5-20 ml
PRESIUNE0-16 bar
ACȚIONAT DEDispozitiv CO2 
RAZA DE ACȚIUNE5-50 m
SISTEM OCHIREPunct ajustabil
 • G.U.T.50 este rezultatul multor ani de dezvoltare.
 • Lucrând din tehnologia îmbunătățită de Tele-Injection și peste 30 de ani de experiență practică în imobilizarea animalelor sălbatice, TELEINJECT a dezvoltat un nou dispozitiv care le depășește pe toate celelalte. G.U.T. 50 nu se potrivește pentru utilizările sale variabile, precizie, funcționare confortabilă și ușurință de întreținere.
  Funcția și utilizarea unei Tele-Injecție moderne nu se mai limitează la simpla imobilizare a animalelor. Aplicatorul de gaz rece este folosit pentru a administra medicamente precum antibiotice, vitamine și antihelmintice (vermifuge), iar posibilitățile nu se opresc aici. Turmele întregi de animale pot fi imunizate și pot fi prelevate mostre de țesut.
 • Țeavă de schimb, concepută pentru volume mariȚeava de schimb permite utilizarea dispozitivului pentru animale extrem de sensibile, cele cu piei subțiri și chiar și pentru păsări. Utilizarea acestui dispozitiv a permis tratamentul salvator al multor berze rănite.
 • Creșterea presiunii. Prin creșterea presiunii loviturii, distanța unei lovituri pentru animalele mari (cum ar fi elefanții sau rinocerii) poate fi extinsă la 70 m. Cu toate acestea, este important pentru noi să subliniem că distanța optimă pentru o Tele-injecție prietenoasă cu animalele, în funcție de mărimea animalului, este între 5 și 50 m.
  Reglarea constantă a presiunii facilitează aplicarea cât mai prietenoasă cu animalele.
 • Manometrul încorporat facilitează reglarea corectă a presiunii în raport cu distanța la care se află animalul. Această presiune este generată de un cartuş de CO2 încorporat în mâner sau de o pompă de aer alimentată cu piciorul.
 • Reîncărcare rapidă a seringii dart. Sistemul de încărcare prin culcare permite o reîncărcare rapidă a seringii dart.
 • Țintirea se face printr-o crestătură reglabilă pentru lunetă, care este suficientă pentru aproape toate aplicațiile.
 • Vizor telescopic. Montarea standard a unui ansamblu de montare a vizorului telescopic permite utilizatorului profesionist posibilitatea de a utiliza un alt obiectiv, dacă este necesar.
 • G.U.T.50 de la TELINJECT este o tele-injecție care a rezistat testului de mulți ani de utilizare în cele mai extreme condiții în nenumărate locații, inclusiv tundra din Alaska, tropicile Zairului și deșerturile Arabiei Saudite.

3.000€