Swarovski – Z8i(+)

8X ZOOM, de neîntrecut

Z8i

Luneta Z8i redefinește complet performanța cu zoom-ul său de 8x și optică remarcabilă. Recunoașterea optimă a detaliilor impresionează datorită magnificării mari, definiției imaginii fără compromisuri pe întregul câmp vizual și confortului excepțional în vizualizare, facilitând o achiziționare rapidă a țintei.

Proiectat perfect

Z8i

Tubul central subțire de 30 mm se integrează perfect cu orice armă de vânătoare. Unitatea de iluminare perfect ergonomică și caracteristicile mari de operare fac ca manipularea să fie rapidă și fiabilă.

Versatilitate nelimitată

Z8i

Familia Z8i devine impresionant de versatilă datorită tamburului balistic flexibil, ușor de atașat, reticulului comutabil și zoom-ului puternic de 8x. O lunetă de pușcă potrivită pentru orice scenariu de vânătoare.

Mai aproape de acțiune

Z8i+

Bucurați-vă de toate avantajele oferite de Z8i+, cu o zonă oculară mare și confortabilă pentru o focalizare extrem de rapidă. O rotație scurtă a zoom-ului de 160° și maneta ergonomică TL+ în negru și portocaliu completează designul sofisticat al acestui pachet complet.

Pornire și oprire automată cu ajutorul senzorului de înclinare

SWAROLIGHT, temporizatorul cu pornire/oprire automată dotat cu senzor de înclinare, recunoaște dacă luneta de pușcă se află în poziție de tragere sau nu.
Acest lucru economisește bateria și îi prelungește durata de viață.

MODELE