Swarovski – EL Range

EL Range 42

EL Range poate fi configurat pentru a se potrivi nevoilor tale specifice și poți transfera propriile tale date balistice, permițându-ți să faci o evaluare precisă a fiecărei situații de vânătoare. EL Range 42 este un all-rounder perfect în orice moment al zilei.

EL Range 32

Cu o greutate mai mică de 700 de grame, EL Range 32 este un companion robust în excursiile de vânătoare provocatoare și te va ajuta să asiguri o lovitură etică și precisă în orice situație.

MĂSURARE

Binoclurile combină optica de ultimă generație cu funcții de măsurare precise. Indicatorul integrat de înclinare cu un program unic de unghi afișează fie distanța de tragere ajustată, fie unghiul. EL RANGE îți oferă măsurători precise de la o distanță de 10 metri.

OCHEȘTE

Folosește aplicația de pe smartphone pentru a configura binoclurile în funcție de nevoile tale specifice și datele individuale de balistică. Bazat pe aceste informații și pe date atmosferice precum presiunea atmosferică și temperatura, te ajută să tragi cu o precizie și mai mare, deoarece, împreună cu distanța de tragere ajustată, îți oferă și numărul de clicuri necesare pentru luneta ta de pușcă.

GĂSEȘTE

Asistentul de urmărire integrat face mult mai ușor să urmărești prada, ghidându-te către locul unde ai tras ultima dată. Poți opta să folosești acest program prin intermediul telefonului sau al binocluilor tăi EL Range.

APLICAȚIA DE CONFIGURARE EL RANGE

Este ușor să-ți personalizezi EL Range cu Asistentul de Urmărire. Transmite datele tale personale de balistică de pe luneta de pușcă SWAROVSKI OPTIK direct prin intermediul aplicației și poți chiar să le folosești pe smartphone-ul tău.

MODELE