Swarovski – AX Visio

PRIMELE BINOCLURI SMART: VIITORUL OBSERVĂRII NATURII

AX Visio reprezintă simbioza perfectă între inteligența digitală și optica sport de înaltă performanță.

BINOCLURI SMART. DE CE?

Identificarea păsărilor și a altor animale poate fi provocatoare. AX Visio a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să faceți exact asta – să descoperiți natura fascinantă care ne înconjoară. Pentru mulți oameni, partajarea experiențelor lor cu alții face bucuria naturii chiar mai intensă. Creați fotografii sau videoclipuri, arătați observațiile dvs. persoanei de lângă dumneavoastră cu funcția unică “Partajare descoperiri” sau împărtășiți aventura dvs. cu mai mulți oameni folosind funcția “Vizualizare live”: Cu AX Visio, experiențele dvs. în natură vor fi mai intense ca niciodată.

DESIGN DE MARC NEWSON

Designerul industrial premiat Marc Newson a creat într-o colaborare exclusivă cu SWAROVSKI OPTIK aspectul distinctiv al AX Visio.

APLICAȚIA SWAROVSKI OPTIK PENTRU ACTIVITĂȚI EXTERIOARE

Cu aplicația SWAROVSKI OPTIK Outdoor, poți descărca ușor imagini și videoclipuri de pe AX Visio pe smartphone-ul tău și să le administrezi acolo, să le partajezi, să setezi preferințe și setări și să gestionezi actualizările pentru AX Visio. Funcția “Vizualizare live” îți permite, de asemenea, să partajezi observațiile tale în timp real.

DETALII TECHNICE