Swarovski – ATX / STX / BTX

Noul design modular oferă flexibilitate în moduri anterior neînchipuite, oferindu-ți libertatea de a alege soluția perfectă în funcție de situație. În colaborare cu experți, am dezvoltat adaptoare pentru digiscoping care deschid noi modalități de observare și partajare a celor mai frumoase momente. Perfect proiectate până în cele mai mici detalii, vei fi echipat pentru orice situație.

UȘOR DE TRANSPORTAT

Nici un gram în plus pentru performanțe optice de top. Dimensiunea și greutatea sunt factorii cheie pentru cei care își doresc să călătorească sau să petreacă zile lungi în câmp. Seria ATX/STX face ca lunetele de observare voluminoase, dificil de ambalat și grele de transportat, să devină o poveste demult uitată. Designul modular vă permite să stocați modulele pentru obiectiv și ocular separat, iar dimensiunile mai mici înseamnă și că puteți depozita cu ușurință și în condiții de siguranță modulele individuale în bagajul dumneavoastră.

DOAR O SINGURĂ MÂNĂ

Când fiecare secundă contează. Lunetele de observare ATX/STX asigură că ești pregătit pentru astfel de momente. Acest lucru se datorează noii poziții a inelului de zoom, care acum este plasat direct în spatele inelului de focalizare, facilitând manipularea. Asta înseamnă că poți face zoom și focalizare cu o singură mână, în timp ce direcționezi luneta de observare cu cealaltă. Acest design ergonomic complet nou oferă un beneficiu crucial în special pentru digiscoperi. Acum pot utiliza rapid, ușor și precis camera cu o singură mână, în timp ce cealaltă se concentrează pe zoom și focalizare.

CÂMP LARG DE VEDERE CHIAR ȘI PENTRU PURTĂTORII DE OCHELARI

Chiar și purtătorii de ochelari se pot bucura de un câmp larg de vedere, fără a mai menționa claritatea inimitabilă a marginilor. Un ocular suplimentar a fost special dezvoltat pentru purtătorii de ochelari pentru a crește confortul vizual.

MODELE