STEYR ARMS

Originară din localitatea tradițională Steyr, care a dat numele companiei, STEYR ARMS s-a extins și a devenit un grup antreprenorial internațional, cu sedii în Austria și SUA.

Armele de vânătoare și sportive, cuțitele, îmbrăcămintea și accesoriile de înaltă calitate sunt produse și comercializate de catre STEYR ARMS pe plan mondial. În plus, STEYR ARMS intenționează, împreună cu parteneri selectați, să creeze noi linii de produse în viitorul apropiat.

Prin această marcă, compania oferă o nouă semnificație vânătorii ca experiență globală și transferă aceste valori în alte domenii.
STEYR ARMS produce, de asemenea, arme destinate forțelor de ordine.

Dezvoltarea de produse de precizie și în pas cu tendințele din cadrul STEYR ARMS este întotdeauna solicitată și apreciată oriunde în lume. Soluții personalizate pentru utilizatorii specifici sunt găsite prin contact direct și cooperare promptă cu autoritățile guvernamentale din întreaga lume.

Această experiență internațională sta la baza optimizarii permanente a produselor, ceea ce aduce avantaje în toate domeniile de afaceri ale acestui grup.