Swarovski – CL

Binoclurile sunt potrivite pentru orice aventură, fie că este vorba despre un vulcan îndepărtat, o insulă exotică sau atunci când explorezi propria ta curte

Puține obiecte evocă un sentiment de uimire precum binoclurile. Aducând extraordinarul mai aproape, ne permit să vedem subiecte chiar dincolo de atingerea noastră, permițând călătorilor și aventurierilor să ocolească banalul și să acceseze secretele ascunse chiar dincolo. Binoclurile vorbesc despre dorința noastră de autenticitate, deoarece ne oferă o perspectivă care ne aparține în mod unic. Ele vorbesc, de asemenea, despre dorința noastră de conexiune atunci când le dăm unui companion de călătorie pentru a împărtăși experiența. Astfel, ne implicăm în lumea din jurul nostru într-un mod care este atât mai personal, cât și mai unic.

CL COMPANION

Nu vei rata niciodată nici un moment cu CL Companion. Aceste binocluri elegante cu o optică impresionantă se potrivesc perfect în mână. Sunt întotdeauna cu tine pentru a te asigura că profiți la maximum de fiecare observație.

VEZI

SIMTE

CREEAZĂ

Descoperă noi impresii vizuale care te vor uimi pur și simplu. Peisaje unice pe care nu le vei uita niciodată. Momentul este doar al tău cu optică incredibilă a CL Companion Habicht.

Compactul CL Companion Habicht este mereu alături de tine pentru toate descoperirile tale. Este ușor de folosit și oferă confort maxim. Experimentează natura și mai intens.

Lumea CL Companion este la fel de individuală ca și tine: alege din cele trei pachete de accesorii create pentru a-ți exprima stilul personal. Un adaptor pentru telefon este disponibil ca opțional pentru a captura aceste momente deosebit de frumoase.

CL POCKET

Nu vei rata niciodată nici un moment cu CL Companion. Aceste binocluri elegante cu o optică impresionantă se potrivesc perfect în mână. Sunt întotdeauna cu tine pentru a te asigura că profiți la maximum de fiecare observație.

MARI ÎN CALITATE – MICI ÎN DIMENSIUNE
ÎNTOTDEAUNA LA ÎNDEMNĂ
PROIECTAT PENTRU EXTERIOR

Calitatea optică remarcabilă, compact și ușor – CL Pocket are tot ce ai nevoie pentru a ieși și a descoperi natura.

Noul design îmbunătățit al CL Pocket face ca acesta să se așeze și mai confortabil în mână. Datorită genții potrivite, CL Pocket este întotdeauna protejat și accesibil atunci când ești în mișcare.

CL Pocket este ușor de utilizat și incredibil de rezistent. Indiferent unde te afli, vei fi întotdeauna pregătit să te minunezi de minunile naturii.

CL Curio

CL Curio sunt cele mai ușoare și compacte binocluri din gama lor de produse, proiectate de designerul premiat Marc Newson – așteaptă-te la neașteptat.

COMPACT
PUTERNIC
FRUMOS PROIECTAT

SWAROVSKI OPTIK stabilește noi standarde cu cele mai ușoare și compacte binocluri din gama sa de produse. CL Curio este mic, ușor de manevrat, pliabil și gata să fie utilizat oriunde, oricând – le are pe toate.

Pentru că calitatea optică contează. Operația intuitivă se întâlnește cu confortul vizual, transformând observația relaxată a naturii într-o plăcere pură.

Proiectate de premiatul Marc Newson, CL Curio se laudă cu un stil deosebit, atemporal, elegant și simplu. Acesta este un binoclu care te va apropia mult mai mult de frumusețea naturii.

CL Companion Habicht

CL Companion Habicht este limitat la un total de 1.000 de exemplare. Fiecare pereche de binocluri este tratată de noi cu cea mai mare grijă și primește un certificat unic. Furnizat cu un număr individual scris manual, adaugă o notă personală binoclurilor tale CL Companion Habicht și subliniază unicitatea lor. Poți fi sigur că vei primi un original SWAROVSKI OPTIK autentic.

VEZI
SIMTE
SĂRBĂTOREȘTE

Descoperă impresii noi care te vor uimi pur și simplu. Observații unice pe care nu le vei uita niciodată. Momentul este doar al tău cu optică incredibilă a modelului CL Companion Habicht.

Compactul CL Companion Habicht este mereu alături de tine pentru toate descoperirile tale. Este ușor de utilizat și oferă confort maxim. Experimentează natura și mai intens.

Modelul CL Companion Habicht combină calitatea dovedită a binocluului compact CL Companion cu designul primelor binocluri SWAROVSKI OPTIK produse în serie: Habicht.

MODELE