Telinject

TELINJECT GmbH se bucură de o reputație mondială ca pionier în injecțiile pe distanțe lungi, prietenoase cu animalele, utilizând tehnica cu pușca cu aer comprimat și este prezentă pe piața produselor de medicină veterinară de peste 40 de ani.

Prin această marcă, compania oferă o nouă semnificație vânătorii ca experiență globală și transferă aceste valori în alte domenii.

Compania a fost înființată în 1972 de către inginerul Werner Kullmann, care a fost instrumental în dezvoltarea metodei blânde și cu impact redus a puștii cu aer comprimat.

Kullman a fost inspirat de vânătorii indigeni din bazinul Amazonului și a dezvoltat tehnica sa silențioasă, blândă și non-stresantă cu pușca cu aer comprimat pentru administrarea medicamentelor, stimulenților și anesteziei. Cu această metodă, riscul de rănire – atât al animalelor, cât și al oamenilor – este redus semnificativ, precum și efectele negative ale multor metode de capturare și menținere mai mult sau mai puțin blânde.

Astăzi, TELINJECT oferă o gamă variată de aplicații, furnizând soluții potrivite pentru numeroase utilizări în domeniul studiului, îngrijirii și protecției animalelor.