DÖRR SNAPSHOT CLOUD PRO 4G

Cameră supraveghere

€299

Descoperă DÖRR SnapShot Cloud Pro 4G – alegerea inteligentă pentru monitorizarea înaltă rezoluție a faunei sălbatice și supravegherea securității! Cu aplicația noastră intuitivă DÖRR pentru smartphone-uri și tablete iOS și Android, precum și cu aplicația web prietenoasă pentru utilizator, ai control complet asupra camerei tale foto. Cu imagini impresionante de 24 MP și videoclipuri Full HD extrem de clare, vei fi întotdeauna la curent. Datorită transmisiei rapide a imaginilor și videoclipurilor, nu vei mai rata niciodată nimic important, indiferent unde te-ai afla. Indiferent dacă vrei să supraveghezi terenul de vânătoare, punctul de hrănire, casa, grădina, șantierul de construcții sau rulota ta – camera noastră îți satisface toate nevoile de supraveghere.

✅ Imagini de până la 24 MP și video-uri Full HD de o calitate unică

SnapShot Cloud Pro 4G transmite imagini impresionante de zi și de noapte cu până la 24 de megapixeli și video-uri Full HD extrem de clare, cu o durată de până la 60 de secunde. În special pe timp de noapte, capturează fiecare detaliu și trimite imagini și video-uri alb-negru ultra-clare, cu un contrast ridicat.

Convingeți-vă singuri de calitatea remarcabilă – pentru video-uri, faceți clic pe pictograma YouTube:

✅ Control în timp real și control la intervale de timp de la distanță

În modul timp real, poți accesa convenabil o imagine sau un videoclip în direct de la locația camerei tale, astfel încât să poți observa imediat ce se întâmplă pe teren. În plus, setările camerei tale sunt adaptate imediat de către camera în modul timp real, economisindu-ți timpul de așteptare îndelungat. În mod alternativ, poți folosi controlul interval flexibil și poți decide singur intervalele de timp maxime în care camera se conectează la serverele noastre, de exemplu, pentru a aplica noi setări.

✅ Transmiterea de imagini și videoclipuri mobile* prin rețeaua 4G LTE

Datorită conexiunii rapide 4G LTE, înregistrările tale ajung în siguranță în Cloudul DÖRR pe serverele noastre europene într-un timp foarte scurt. Datorită transmisiei ultra-rapide a imaginilor în doar 11 secunde**, nu vei mai rata niciun moment captivant și vei fi mereu informat în timp real. Camera de monitorizare a faunei DÖRR SnapShot se remarcă prin performanța excelentă a transmisiei în rețeaua 4G și este compatibilă și cu acoperirea în rețelele 3G sau 2G. Acest lucru asigură supravegherea fiabilă chiar și în zonele îndepărtate cu o acoperire slabă a rețelei.

(*) pentru transmiterea video este necesară abonarea, care este disponibilă în aplicația DÖRR Cloud.
(**) Camera trebuie să fie în rețeaua 4G, cu un semnal și o calitate optimă a rețelei.   
✅ Fără blocare SIM

Uită de obligațiile enervante ale contractelor și de tarifele lunare scumpe. Camera noastră este liberă de blocare SIM și îți permite să folosești furnizorul de telefonie mobilă pe care-l preferi. Păstrezi controlul complet asupra costurilor tale.

✅ Actualizări de firmware prin aer

Noul tău DÖRR Cloud Pro 4G rămâne mereu actualizat. Datorită funcției “Firmware Updates over the air” (actualizări de firmware prin aer), primești actualizări regulate care dotează camera ta cu cele mai recente funcții și îmbunătățiri. Nu mai trebuie să te chinui să faci actualizări singur – apasă doar un buton și camera ta se va actualiza automat în timpul funcționării.

✅ Modul de securitate pentru transmisie criptată

Pentru utilizatorii profesioniști cu cerințe speciale de securitate, cum ar fi poliția, experții în securitate sau operațiunile pe șantier. Modul de securitate poate fi activat pentru a asigura transmisia criptată a tuturor imaginilor și videoclipurilor tale.

✅ Marcaj de timp și dată prin GPS

Camera nu numai înregistrează imagini și videoclipuri impresionante, ci adaugă și date GPS în coordonatele geografice la marcajele de timp. Astfel, poți ține întotdeauna evidența locațiilor exacte ale înregistrărilor tale. De asemenea, marcajul de timp îți arată rezoluția, starea bateriei, temperatura (°F/°C), faza lunară, data și ora la fiecare înregistrare.

✅ Blitz infraroșu invizibil

Poți captura imagini și videoclipuri spectaculoase chiar și pe timp de noapte. Cele 60 de LED-uri infraroșu cu lungime de undă de 940 nm sunt invizibile pentru ochiul uman și pentru animale. Observația ta rămâne complet neobservată fără să deranjezi animalele sălbatice.

✅ Timp de declanșare ultra-rapid - doar 0.4 secunde!

Nu mai există momente ratate! Detectorul nostru de mișcare PIR declanșează în doar 400 de milisecunde pentru a detecta precis orice intruși sau creaturi sălbatice. Cu o rază de detecție de aproximativ 60° și 20 de metri, ai mereu mediul în vedere.

✅ Mai mult decât supraveghere

SnapShot Cloud Pro 4G nu oferă doar supraveghere standard. Cu înregistrare multi-shot, un cronometru cu 2 cadre de lucru pe zi, înregistrare cu interval de timp și opțiunea de a combina imagini și video, ai toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți satisface cerințele individuale.

✅ Carcasă robustă și rezistentă la intemperii conform standardului IP66

DÖRR SnapShot Cloud Pro 4G este conceput pentru utilizare în aer liber. Cu carcasa sa rezistentă la apă conform standardului IP66, este protejată împotriva vântului și intemperiilor. Poți să o folosești în aer liber în orice moment al anului fără ezitare. Partea din spate a carcasei îți oferă diverse opțiuni de montare. Fie că este vorba de cureaua de montare furnizată sau de accesorii optionale precum șurubul pentru copaci, lacătul cu cablu, sistemul nostru de montare patentat DÖRR sau o carcasă de protecție metalică, sunt disponibile accesorii de montare potrivite pentru fiecare locație și suprafață.

✅ Aplicația pe cloud DÖRR

Cu aplicația noastră DÖRR Cloud, dezvoltată intern, ai control complet asupra camerelor tale SnapShot. În plus față de setările pentru cameră, blitz și detectorul de mișcare PIR, ai la dispoziție și mai multe funcții practice:

Acces la DÖRR Cloud
Accesezi conținutul tău media de oriunde și poți schimba setările camerei sau verifica starea acesteia.

Gestionarea ușoară a conținutului media
Menții evidența înregistrărilor tale, selectezi favoritele, le filtrezi și le partajezi cu prietenii, familia și colegii.

Monitorizare în timp real
Ai acces la imagini sau videoclipuri în timp real oricând, doar cu o atingere de buton.

Adăugare de mai multe camere SnapShot 4G
Extinzi cu ușurință sistemul tău de supraveghere adăugând mai multe camere SnapShot și le controlezi pe toate de la o singură locație centrală.

Raportare furt și pierdere
Oferim securitate chiar și în cazul în care camera ta este furată sau pierdută. Raportează incidentul și protejează-ți datele.

Abonamente pentru calitatea imaginii și transmiterea video
Bucură-te de o calitate superioară a imaginii și activează transmiterea video cu abonamentele noastre.

Înaintarea SMTP
Ai opțiunea de a utiliza servere SMTP definite manual, de exemplu, pentru a partaja datele cu alte platforme precum “Revierwelt”.

Descarcă aplicația sau accesează pe web
✅ Alimentare

Camera necesită 12 baterii alcaline LR6 1.5V tip AA sau baterii reincarcabile corespunzătoare (nu sunt incluse) pentru funcționare. Durata de funcționare în modul standby este de până la 8 luni (în funcție de setările camerei, temperatură, calitatea bateriei, etc.). 

În plus față de funcționarea cu baterii convenționale, camera permite utilizarea unei baterii externe reincarcabile de 12V împreună cu un cablu de alimentare. 

✓ Baterie 12 Volt/12Ah
✓ Cablu de baterie DÖRR 2m cu mufă plată

Pentru o durată de funcționare mai lungă și mai sustenabilă, vă recomandăm panoul solar DÖRR cu baterie litiu-ion integrată. 

✓ Panou solar DÖRR

Socket pentru baterie externă: Da
Montură filetată 1/4″: Da
Număr de LED-uri: 60
Umiditate relativă aproximativă [%]: 5% – 90%
Dimensiuni aproximative [cm]: 11,5 x 14,5 x 7,5 cm; Înălțime cu antena: 37 cm
Tensiune de funcționare: DC 12V / 2A
Imagini multiple (imagini pe declanșare): 1-5
Transmitere mobilă a imaginii: Da
Distanța maximă a blitzului aproximativ: 20 m
Format imagine digital: JPEG
Format video digital: MP4
Distanța de detecție a senzorului de mișcare aproximativă: 20 m / 60°
Unghi de imagine aproximativ: 60°
Înregistrare combinată a imaginii și a videoclipului: Da
Compatibil cu Suportul Dörr (Nr. Articol 204490): Da (opțional)
Temperatura de depozitare aproximativă [°C]: -25°C până la +60°C
Tip LED: LED-uri infraroșii invizibile Black Vision, 940nm
Sursă de alimentare: 12x Baterii alcaline Mignon AA LR6 1.5V sau baterii NiMH sau litiu (nu sunt incluse)
Sursa de alimentare inclusă: Nu
Perioade de timp pe zi: 2
Transmitere video mobilă: Da (necesită abonament)
Modul radio mobil: LTE Cat1; UE; 4G/3G/2G
Înregistrare audio: Da
Card de memorie: SD/SDHC 8-32GB; SDXC 64 – max. 128GB consultați manualul de instrucțiuni (SD nu este inclus)
Timpul de declanșare al senzorului PIR aproximativ: 0,4 – 0,7 sec.
Consumul de energie aproximativ: În timpul funcționării 107mA-300mA pe zi, 115mA-777mA pe noapte / standby 0.84mA
Tip USB: USB-C
Timestamp pe imagine: Longitudine și latitudine, rezoluție, starea bateriei, temperatură (°F/°C), faza lunii, dată, oră
Capacitatea de înregistrare: Foto / Video cu audio / Foto+Video cu audio
Senzor de imagine: Senzor de culoare CMOS de 5 megapixeli
Raport de aspect: 4 : 3
Sensibilitatea senzorului PIR: 1- 9 niveluri
Durata în modul standby aproximativ: până la 8 luni cu 12x baterii AA
Obiectiv: F=2.0/60°
Card SIM: SIM standard (Nano-/Micro-/Mini-SIM cu adaptor, card SIM nu este inclus)
Întârziere senzor PIR: 5 secunde până la 24 de ore
Rezoluția video: Full HD 1080P (1920×1080) / HD 720P (1280×720) / WVGA (848×480)
Lungimea videoclipului: 5-59 s
Funcția de time lapse: Da
Rezoluția imaginii [MP]: 24 MP*/16 MP*/12 MP*/8 MP*/5 MP (*interpolat)
Redare pe display:
Greutate fără baterii aproximativ: 394 g
Bandă de frecvență: LTE-FDD: B1/B3/B7/B8/B20/B28, WCDMA: B1/B8, GSM/EDGE: B3/B8
GPS: Da
Temperatura de operare aproximativă: -20°C până la +55°C
Culoare: camuflaj/verde măsliniu
Cod de protecție împotriva intrării: IP66
Limbi ale aplicației: DE, GB, FR, IT, DK, NL, SE
Conținutul pachetului: 1x cameră, 1x antenă, 1x curea de montare, 1x cablu de date USB-C, câte 1x adaptor Nano-SIM/Micro-S